"اردوی پدر و دختر"

۱۴۰۰/۰۹/۰۲

خوش بخت ترین خلایق هستیم!
وقتی که عشق امیر
را در دل داریم و ....
سنگ ولایتش را بر سینه می زنیم

با عرض تبریک ولادت امیرمؤمنان و روز پدر به آگاهی می رساند با هدف ایجاد فضایی مناسب جهت رشد و تجلی دخترانمان و بالا بردن ارتباط و تعامل بیشتر پدران با دخترانشان به عنوان عاملی مهم در ایجاد خانواده ای مستحکم و با نشاط، اردوی پدر و دختر را برگزار نماییم.

برگزار کنندگان اردو، از طرف گروه کلبه آفرینش فکر به همراه مربیان مدرسه سعی دارند یک روز شاد و بیاد ماندنی را برای عزیزانمان رقم بزنند.

در این برنامه قرار است دختران در کنار پدران خود انواع مهارت های فکری/ عملی/تفریحی و.. را تجربه کنند.

با عنایت به این که آمار قطعی شرکت کنندگان با توجه به شرایط کرونا و لزوم رعایت شیوه نامه های بهداشتی، هم از نظر تدارک و آماده سازی برنامه ها و مکان اجرا و نیروهای اجرایی و هم از نظر هزینه بسیار حائز اهمیت است، ظرفیت پذیرش شرکت کنندگان ۴۰ دانش آموز به همراه ۴٠ پدر می باشد.
چنانچه تعداد بیشتری از دانش آموزان متقاضی باشند، دوره سه ساعته دیگری از ساعت ۱۴ تا ۱۷ در نظر گرفته خواهد شد.

برگزاری "اردوی پدر و دختر" در روز پنج شنبه ۵ اسفند ماه ، از ساعت ۹ تا ۱۲